♥ Translate in your own language

vrijdag 4 december 2009

Sinterklaas weekend 2009

Bijna Sinterklaas, is iedereen al klaar met inpakken en gedichten? Ik moet nog steeds een rijmpje maken, lukt nog niet.....

Vanmorgen kreeg ik van Linda een paar foto's, ik heb er eentje uitgekozen, schatje hé....Van de week was de Ergo therapeut bij Linda thuis, om op te nemen wat er verbeterd kon worden aan het huis, omdat het allemaal te zwaar en te onhandig is, omdat Lorena nog niet loopt, het tillen is gewoon voor de ruggen heel slecht, dus de aanvraag om de badkamer aan te passen, een traplift en nieuwe buggy, de gemeente moet beslissen, dus afwachten!Het auto rijden van Cor verloopt toch niet zo als wij gedacht hadden, hier is de brief die wij gekregen hebben nadat Cor het formulier van het AMC getekend moest opsturen naar het CBR:

"Hierbij delen wij u mee dat wij uw Eigen verklaring hebben ontvangen. Aan de hand daarvan beoordelen wij of u in aanmerking komt voor een Verklaring van geschiktheid. Met die verklaring kunt u een (nieuw) rijbewijs aanvragen bij uw gemeente.
Gemiddeld ontvangen onze klanten binnen zes weken nader bericht over onze beoordeling. Vaak kunnen wij direct een Verklaring van geschiktheid afgeven. Maar het kan ook nodig zijn dat wij u vragen om aanvullende informatie, of dat wij u verwijzen naar een specialist voor een nader onderzoek. wij streven ernaar om alle aanvragen van een Verklaring van geschiktheid zo spoedig mogelijk af te handelen, met een maximumtermijn van vier maanden.
Wij verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met het bovenstaande"
Dus hier kan Cor het mee doen, Cor is vorige week woensdag al bij het CBR geweest, maar dat helpt niet, we zitten ermee omdat we natuurlijk een auto nodig hebben in Australië. Hij gaat nu elke veertien dagen bellen, misschien help dat afwachten maar weer...Wij wensen iedereen een gezellig weekend!?!
Truus.

Geen opmerkingen: