♥ Translate in your own language

maandag 25 januari 2010

Winter 2010

Alweer Maandag, wat gaat het snel.
Vanmorgen weer computerles gegeven in het buurthuis, elke maandag doe ik dat nu, het is erg leuk, toevallig mensen van de tuin!!

Zaterdag waren we even bij Fred en Gé, de uitslag van de Scan was niet slecht, Woensdag hoort hij meer wat ze gaan doen met zijn vergrote prostaat.

Mirjam gaat weer beter en is al weer aan het werk, Ans heeft nog heel veel pijn met alles, schouder vooral. Tom is ook weer thuis, vandaag moest hij weer terug, zijn been was nog heel dik en bloeduitstortingen.
Lorena heeft veel last van slaap problemen dat is al een tijdje zo, vorige week toen zij ziek was was het een ramp gewoon vertelde Linda, ze had er al met de arts over gesproken, die belde en kwam met een slaapstoornis dat het misschien wel kan wezen, met de naam Pavor nocturnus Klik voor de website om het te lezen.

Volgende week Vrijdag 5 Februari heeft Cor een extra rijles genomen, 9 maanden geen auto gereden is wel erg lang, vooral omdat hij 10 Februari met de lesauto + instructeur naar CBR moet en dan word getest of hij weer geschikt is om te rijden, ja ja ongelofelijk maar waar!!! Dus daarna is het nog maar de vraag of hij gelijk mag rijden of dat hij " bericht thuis gestuurd krijgt" . We hebben dan nog maar 18 dagen om het te regelen, rijbewijs, internationaal laten maken, enz. De reis Australië komt steeds dichterbij, duimen jullie!!!!


Groetjes uit Amsterdam, Truus

Geen opmerkingen: