♥ Translate in your own language

woensdag 20 januari 2010

Ziekenboegje

Hallo,

van de week heb ik alleen maar nare dingen gehoord. Ik wil iedereen sterkte wensen. Fred hoort morgen de uitslag van de Scan die ze Maandag gemaakt hebben.
Met Tom gaat het gelukkig al weer wat beter hij is al ruim een week in het ziekenhuis en hadden hem
gekatheteriseerd, na een paar dagen zou hij gedotterd worden in het AMC, maar de wond ging lekken en een drukverband hielp niet, en moest Tom geopereerd worden en wat bloed toegediend gekregen, en een verschrikkelijk bloeduitstorting, na al die narigheid is hij gedotterd en mag misschien morgen naar huis, zijn been is erg dik en zeer vertelde Bep.

Vanmorgen ben ik naar Wil geweest zij is momenteel in verzorging vanwege haar schouder, ook met haar gaat het goed ze mag nog geen therapie doen eerst naar Orthopeed. Volgende week Woensdag is Wil jarig!!
En vandaag hoorde ik dat ons kleine schatje Lorena doodziek is, koorts en een flinke snotneus heeft arm kind.
Toen belde Ans..... Die was ook al dagen ziek had last van haar longen en verkouden de dokter was met vakantie en Ans ging op de fiets Maandag morgen en toen gebeurde het ze viel, het was glad...bril stuk, knie stuk, heup pijn
elleboog zeer, toen naar de inval dokter toch maar met moeite op de fiets, helemaal nagekeken bleek ze en longontsteking te hebben en de dokter vertrouwde haar schouder niet, toen maar met de taxi naar de eerste hulp, heeft zij een scheurtje in haar schouder, Jaja!!

En als laatste belde Mirjam vanavond, en vertelde me bijna het zelfde verhaal. ook gevallen met haar fiets, spekglad, overal pijn maar vooral heel veel pijn in haar rug, het is me het dag je wel.
Ik ga nu slapen truste en morgen gezond weer op sterkte Truus.

Geen opmerkingen: