♥ Translate in your own language

donderdag 29 april 2010

Koninginnedag 2010

Photobucket

Beatrix 30 April 2010: Koninginnedag in Amsterdam! Dit jaar viert de Koningin en haar familie Koninginnedag in Zeeland, namelijk in Wemeldinge en de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. Leuk natuurlijk, maar wel erg ver weg. Vier dus net als de rest Koninginnedag 2010 gewoon waar het hoort, namelijk in Amsterdam! Het is tijdens Koninginnenacht en -dag namelijk nergens zo’n groot feest als in Amsterdam, denk alleen maar al aan

Radio 538 Koninginnedag!
Wil jij weten weten wat er allemaal te doen is op deze feestdag? Dan zit je hier goed! Ook in 2010 is Koninginnedag Amsterdam.nl weer de nummer 1 voor de voorbereiding op Koninginnedag en Koninginnenacht in Amsterdam!

Wij waren ook weer naar ons tuinhuisje, wat zien de appelboom en kersenboom er mooi uit!! De Rododendrons beginnen ook al uit te komen, trouwens nog veel meer. Ik heb natuurlijk een paar foto's gemaakt, Klik op de foto's voor groter:

PhotobucketGroeten en tot de volgende.......Truus

2 opmerkingen:

Mirjam zei

mirjam says:
30 april 2010 at 10:09

Allemaal weer prachtig op de tuin Ma.
Fijne dag vandaag met koninginnendag. Jammer van het niet zulk mooi weer. Maureen ging om 8.15 al bepakt en bezakt (leek wel een zwerver)naar de markt om daar spullen te verkopen. Wij gaan zo en ben benieuwd hoe rijk ze al is haha.

Marrie heb net je zang gehoord…wat fantastisch zeg. Dat wist ik niet dat je zo een prachtige soul stem hebt. En dan ook nog zo’n heerlijk nummer. Doe je daar wat mee voor publiek?

Groetjes en liefs allemaalXXX Mir

Marry zei

30 april 2010 at 23:29

Hoi Truus,

Bij het zien van jouw mooie foto’s komen de heerlijke geuren je bijna tegemoet. Het ziet er mooier uit dan bij ons. Door een stevig nachtvorstje hebben de Magnolia’s en een enkele Rhodo toch wat vorstschade opgelopen.

En…..Mirjam…..Bij het lezen van jouw schrijven verschoot ik een beetje van kleur. Hartelijk dank voor je mooie compliment en….. als je meer wilt horen dan ben je van harte uitgenodigd bij ons en vertel ik je meer. Uiteraard onder het genot van een natje en een droogje.

Voor dadelijk allemaal welterusten.

Groetjes en weer tot de volgende…..

Marry