♥ Translate in your own language

woensdag 29 september 2010

Lorena

Photobucket Van de week was ik met Linda op de Skype en Lorena zat op de achtergrond natuurlijk te kijken naar Dora op de dvd speler, Linda richtte de webcam op haar, ze is de laatste tijd behoorlijk met haar beentjes bezig, en probeert steeds te staan, (niet los maar leunend tegen de stoel) het is nog wel een beetje zwabberig zoals je kan zien. Het blijft toch bijzonder! Ik heb dus via de computer dat we aan het Skypen waren dit filmpje gemaakt de kwaliteit is niet al te best, maar zo kan je toch weer een kleine vooruit gang zien bij Lorena! a.s. Vrijdag komen zij weer terug uit Spanje.


Vandaag moest ik terug naar de Orthopeed, de Cyste in mijn knieholte doet ze niets aan moet vanzelf weggaan, vandaag inderdaad iets minder, over 4 weken moet ik terug en dan is mijn eigen Orthopeed weer terug dus praten we nog verder. Ook moest ik vandaag naar de Fysiotherapie en een plan gemaakt voor oefeningen de komende week, wij gaan namelijk 7 Oktober een weekje naar Tunesië, dus wel of niet, maar de peut zegt kan makkelijk, dus hard werken om zonder krukken te lopen en ook zonder pijn!!

PhotobucketAls we terug zijn gaat Cor maandag 18 Oktober naar het OLVG voor een nieuwe knie, ook daarom moet ik weer oké zijn, ga zo even op de bank hangen.

Photobucket

1 opmerking:

Nettie zei

1 oktober 2010 at 13:23

Wat een fantastisch gezicht zeg ik krijg er kippenvel van.prachtig en inderdaad nu de voetjes er nog onder want het lijkt wel elastiek.
Maar goed je durft het haast niet te zeggen zou er een begin in zitten???Oh ik blijf duimen voor jullie allemaal want het zou toch prachtig zijn als Linda haar niet meer hoeft te tillen.
Liefs en groet ven Nettie