♥ Translate in your own language

zondag 29 mei 2011

De Toppers


Het is alweer even geleden dat ik geschreven heb! Het gebeuren met Mirjam heeft ons allemaal behoorlijk aangegrepen en ook de Vader/Schoonvader van Francisco en Linda, die inmiddels uit het ziekenhuis is, en nu chemo tabletten moet slikken omdat hij een tumor heeft onder zijn nieren een gedeelte bij zijn lever en bij zijn blaas, nu proberen ze het met de chemo tabletten de tumor in te kapselen. Mirjam is nog niet veel verder de bedoeling was dat ze na ongeveer 2 weken zou worden geopereerd, maar dat is nog steeds niet gebeurd, afgelopen vrijdag heeft zij nog gebeld met MCA maar het kan nog wel een week duren, dus behoorlijk frustrerend. En na de operatie is het ook weer 2 weken wachten voor de uitslagen en krijgt zij chemo en/of bestraling, het is echt K@#*&U@*#&T!! Mirjam haar vader en moeder hadden kaarten voor de Toppers, maar hadden geen zin om te gaan dus mochten Roy en Mirjam Vrijdag avond, het was een geweldige show vertelde Mirjam.


Vanavond gaan Linda en ik naar de Toppers, ik ga voor de eerste keer, Linda is al verschillende keren geweest, ik ben heel benieuwd naar dit spektakel!! En voor Gordon zijn laatste avond met de Toppers, ik hoop wat aardige foto's te maken of filmpje met mijn nieuwe telefoon!

Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking:

Linda zei

Geplaatst op 29 mei 2011 at 13:16

Het is allemaal KUT KUT KUT !!!!
maar vanavond even wat anders, voor mij de 3e keer de Toppers en wat zal jij het leuk gaan vinden, dat weet ik zeker mam !!
tot straks XXX