♥ Translate in your own language

dinsdag 28 juni 2011

Gynaecoloog

Vanmorgen was ik met Linda naar de Gynaecoloog, Francisco had inmiddels veel vrij gehad van zijn werk, dus vroeg Linda of ik mee wilde gaan, het was spannend want Linda de kreeg de uitslagen van de onderzoeken die waren gedaan om weer zwanger te worden, Linda heeft >>>(PCO-Syndroom)<<<hier kan je erop klikken en lezen. Het heeft met de eisprong te maken, uit het onderzoek bleek dat haar hormonen heel zwak zijn, dus gaan ze met medicijnen >>>CLOMID<<< beginnen om de eisprong te bevorderen. Dus voor Linda en Francisco erg spannend (voor ons ook hoor!)
Woensdag gaat Mirjam weer naar het ziekenhuis en word voor de tweede keer geopereerd aan haar borst, de snijranden waren niet schoon en er zat nog een stukje tumor op de rand. Dat worden weer 2 lange weken wachten op de uitslagen.
Wat een weer is het geweest vandaag hé, bij ons in huis was het 29 graden, zo warm heb ik het nog nooit gehad in huis, de onweer en storm viel bij ons in Amsterdam wel mee.

Weerbericht:
Vandaag: In de avond en nacht gaan de buien gewoon door. Hagel, onweer, forse windstoten en soms veel water zijn het gevolg. Maar de zwaarste buien zijn wel plaatselijk. Langzaam koelt het af tot een graad of 16. Woensdagochtend heeft het oosten nog buien, in het westen wordt het al snel droog. Geleidelijk verlaten de buien het land en breekt de zon door. Met maximaal, 19 graden is de warmte wel verdreven. De dagen die volgen geven geregeld zon, de eerste dagen is nog een bui mogelijk.

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen: