♥ Translate in your own language

woensdag 7 september 2011

Terug van Vakantie

Ik ben zo achter met mijn blog, dat ik het niet meer weet,
Maar Linda, Francisco en Lorena zijn weer terug van hun vakantie in Spanje, natuurlijk liep de vlucht terug weer niet goed met de buggy van Lorena

Citaat uit berichtje van Linda:

En dan na weer veel ellende om met een invalide kind te reizen wat al moeilijk genoeg is, schijnt het blijkbaar heel erg moeilijk te zijn voor Schiphol om bij aankomst een eigen rolstoelbuggy bij de uitgang van het vliegveld terug te geven, dus zoek het maar uit en til je kind maar tot aan de bagageband....nou daar beginnen we niet meer aan en ik ben zelf met Lorena op schoot in een rolstoel gaan zitten en ze moesten ons duwen (haha dat is een klus !! ) uiteindelijk mochten we in zo'n autootje met de rest van de invaliden mensen die ook nog stonden te wachten om naar de koffers gebracht te worden. Mijn hemel wát een gedoe... Nou dan kom je bij de bagageband en komt dus Lorena haar rolstoelbuggy op een "speciale" jaja lees het goed...een SPECIAAAAAALE band aan voor SPECIAAAAAAAAAALE dingen, en dan krijg je dus jouw SPECIAAAAAAAAAAAAAAAAAAALE rolstoelbuggy die SPECIAAAAL op DIE band wordt gelegd omdat hij zo SPECIAAAAAAAAAAL is terug en krijg je hem niet meer uitgeklapt omdat ze er zo SPECIAAAAAAAAAAAAAL mee om gaan, er zijn gewoon 2 stukken van het stalen frame helemaal verbogen !! écht ongelovelijk, gelukkig konden we Lorena er nog in vervoeren en kon ze vanochtend weer gewoon naar de dagopvang met het busje, want ze wordt in die SPECIAAAAAAAAAAAAAAALE (haha worden jullie er al gék van) rolstoelbuggy vervoerd in de bus zodat we haar niet steeds in en uit hoeven te tillen.

Met Mirjam gaat het gelukkig redelijk, de wond is nog niet helemaal dicht, maar na het het telefoontje met de internist oncoloog dat Mirjam toch geen chemo hoeft, en daarna een gesprek zijn wij allemaal een stuk opgeluchter, wel moet zij nog hormoon pillen slikken een paar jaar, ook is Mirjam druk met fysio therapie bezig.

Net gelezen over Web-Log maar het is nog steeds een ramp!!


Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen:

Lin zei

Nou mam dan maar zo toch !? ziet er goed uit hoor.
En weer een goeie binnekomer met mijn verhaal hahaha
kussssssss Lin

Marry zei

9 september 2011 22:26
Hoi Truus,

Ik heb jouw blog nu heel mooi en in juiste grootte op mijn beeldscherm. Normaal formaat. Mooi hoor!

Vanavond een naar telefoontje gekregen van mijn neef Robert. De vlek op de long van zijn vrouw Annet is wel fout...pffff...( Robert en Annet zijn ook, met hun twee kinderen, bij ons op Texel geweest). Wat een ellende de laatste tijd.

Ik wens jullie een fijn, droog weekend en weer tot spreeks...

Groetjes,

Marry

Truus zei

10 september 2011 00:18
Bedankt voor jullie reactie, Linda en Marry,
Lin ik heb de kopfoto veranderden is nu oke....
Marry wat erg, ik heb ze op de foto gezien en weet dus wie jij bedoeld, sterkte gewenst voor Annet man en kids.
Wens jullie ook een fijn weekend groetjes,

Truus