♥ Translate in your own language

vrijdag 4 mei 2007

4 mei 2007

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketVandaag Oorlogsdoden herdacht op de Dam.

Gistermiddag was ik met Cobi naar OLVG zij had een afspraak om een long foto en een CT scan te laten maken, nog één weekje dan horen we de uitslag van hoe de chemo kuren geholpen hebben, dus heel spannend. Cobi voelt zich erg goed wel moe natuurlijk maar dat hoort bij chemo. Lekker bakkie koffie gedronken bij van Opijnen Oosterparkstraat en s’avonds naar de kids in Pancras, Dyonne had een heel mooi rapport vond ik.

Vandaag lekker naar de tuin, mooi weer en Lorena was om half 10 al bij ons en was weer erg lief vandaag wel weinig geslapen. we hebben intussen ook nog veel dingen gedaan, het weer gaat het weekend gelukkig nog even mooi worden dus we zijn van plan om de buitenkant van het huisje lekker te soppen morgen en het heeft ook nog een verfje nodig dus we zijn voorlopig nog wel bezig.

Fijn Weekend allemaal Groetjes Truus

1 opmerking:

Tom en Bep zei

op 8 mei 2007 at 19:24
hallo Truus en Cor hoe is het ermee weer helemaal gewend aan het dagelijkse leven.
fijne vakantie gehad jammer van het weer volgende keer beter maar de foto,s waren erg leuk we hebben je helen website bekeken en waren er ook een beetje bij. bij ons gaat alles goed we hebben een zandbak in de tuin vrijdag wordt het nieuwe terras aangelegen dan hebben wat meer ruimte.we hebben ook een nieuw zonnescherm met afstand bediening luxe hé
groetjes bep.