♥ Translate in your own language

woensdag 28 september 2011

Marktplaats

Image and video hosting by TinyPic
Marktplaats trakteert op taart om de 500 miljoenste advertentie te vieren. Kom op 28 september een vorkje mee prikken in het Amstel Station te Amsterdam. U bent van harte welkom van 10.00 uur tot 13.00 uur. Dat was het berichtje dat ik kreeg van Marktplaats, dus vanmorgen ben ik op de fiets naar het Amstelstation gereden, daar aangekomen kwamen er al veel mensen naar buiten met een taartschep, die kreeg iedereen. In Amsterdam was het de bakkersschool de Berkhoff school dicht bij het Amstelstation, met de leerlingen die het gemaakt hadden waren zij de enorme taart aan het uitdelen, hier een paar foto's, als je de taart groter wilt zien klik op de foto's, als je daarna nogmaals klikt is het nog groter!!



De laatste foto is op de Berlagebrug richting Dam genomen.
Vanmiddag zijn Cor en ik naar Muiden geweest, volgende keer de foto's.

Image and video hosting by TinyPic

Lorena

Image and video hosting by TinyPic Een paar weken geleden waren Francisco Linda en Lorena naar de Costa del Sol, eerst zijn zij naar La Linea gegaan om naar Moeder Lourdes te gaan, zij zijn daar een nachtje gebleven en zijn toen naar het appartement gereden, daar zijn ze een paar weken bleven, Lourdes is ook mee gegaan en kon ook weer met haar kleindochter knuffelen, het valt niet mee voor haar nadat Francisco sr. 9 Juni is overleden.
Maar ze red het aardig zeggen de kids. Lorena was afgelopen weekend logeren in het duinhuis even rust voor de ouders, het is een schatje maar de nachtrust van Linda is vaak verstoort. Linda heeft nog wat foto's gestuurd dus hier komen er een paar. Klik voor groter






Wat is ons bijzondere grietje groot geworden hé!

een fijne Dinsdag,

Image and video hosting by TinyPic

zaterdag 24 september 2011

Volendam

Donderdag waren wij naar Volendam altijd leuk om daar rond te lopen, het was prachtig weer, heerlijk zonnetje en wij kwamen ook nog vluchtig Jan Smit en zijn vrouwtje tegen op de dijk. Natuurlijk had ik mijn camera mee dus het resultaat is hopelijk leuk genoeg voor een slideshow.
Image and video hosting by TinyPic
Vanmorgen was Fred even bij ons, hij loopt al tijden bij het ziekenhuis en pijnpoli voor zijn voet, hij heeft veel pijn, het komt hooft zakelijk door de suikerziekte. O ja mijn weblog is ook weer terug van verhuizen na 4 weken, maar er is nog niet veel van terug, en ik heb ook niet zo veel zin meer om die te veranderen, ik blijf misschien op deze.

Ik wens iedereen een fijn weekend,

Image and video hosting by TinyPic

zondag 18 september 2011

IJmuiden

Wij waren Vrijdag een ritje gaan maken naar IJmuiden. Lang geleden ging ik wel eens met de trein naar het strand, wij reden langs het Noordzeekanaal (natuurlijk heb ik foto's gemaakt) langs de Jacht havens en ook nog bij de Hoge vuurtoren van IJmuiden.


Het was prachtig weer, en net toen wij een visje gingen eten begon het te donderen en te regenen.

Image and video hosting by TinyPic


Zaterdag zijn wij naar de Zaanse Schans geweest, wij zijn daar al eens geweest samen met Gé en Fred, maar zijn toen niet verder dan het bruggetje gekomen, Gé had toen erg al last van haar benen en kon daardoor niet zo ver lopen. Het was behoorlijk druk, heel veel bussen met Japanners, Chinezen en vele andere en wij natuurlijk.......wij zijn overal in geweest leuke Zaanse huisjes en winkeltjes ook een ouderwetse Albert Hein grappig hoor. En natuurlijk de verschillende Molens altijd leuk om naar te kijken, bijna allemaal waren ze aan het draaien.

Roy en Mirjam zijn het weekend naar Rotterdam, een bedrijfs-uitje van Roy zijn werk, wij hopen dat Mirjam en Roy een beetje genieten kunnen na alle ellende van de afgelopen maanden......

Ik wens iedereen een fijne Zondag toe, volgens mij gaat het weer regenen!! De Weblog is nog steeds een puinhoop, dus ga maar gewoon door met deze nieuwe blog!

Wil is gisteren geopereerd, ik ben nog niet bij haar geweest, zij sms te mij dat zij doodziek is en veel heeft gespogen, dus morgen nog maar even bellen dan ga ik haar Zondag wel opzoeken.


Ga zo naar bed zie dat het al laat is, welterusten


Image and video hosting by TinyPic

vrijdag 16 september 2011

Berichtje van Mirjam

Image and video hosting by TinyPic
Vanmiddag was ik met Cobi naar OLVG, de MRI scan en foto's van vorige week was allebei niets op te zien, vandaag moest zij een aanvullende MRI scan laten maken, de pijn in haar been en scheuten in haar lies blijven maar door gaan, en lang staan lukt ook niet echt. Ik ben ook nog even naar Wil geweest die moest vandaag ook in het OLVG zich melden, morgen krijgt zij haar nieuwe knie.

Vanmiddag heeft Mirjam een berichtje op haar Hyves gezet:
Ik ben zo blij:hosanna: Vanmorgen had ik een afspraak bij een bedrijf in borstprotheses en lingerie en badkleding. Ik had mijn portemonnee mee. Nadat ik de 1e bh gepast had met prothese vertelde ze dat ik nog 2 bh's en een bikini kon uitkiezen.......want wordt elk jaar vergoed door mijn zorgverzekeraar! Ben dus erg blij want heb 3 mooie bh's en een ontzettend leuke bikini. Met prothese. Ziet er heel mooi uit en je ziet echt helemaal niets, geweldig. Als ik spring beweegt alles gewoon mee. En voelt heel natuurlijk aan. pffff voel me vanmiddag weer beetje compleet. En dat moet ook wel want zaterdag gaan we weekendje Rotterdam en hebben we bedrijfsfeest van Roy. Kan ik me ook weer even gewoon voelen en er gewoon uitzien......Heb er veel zin in.
Fijne dag

Image and video hosting by TinyPic

zondag 11 september 2011

Druk weekend

PhotobucketVrijdag waren wij naar Roy en Mir, wij kregen een nood telefoontje dat het heet water / verwarming het niet deed, dus aangekomen heeft Cor even door gekeken en er was gelukkig niets aan de hand, Cor heeft gelijk de leidingen door gespoeld en schoongemaakt dus alles is weer Oké.

Wij zijn smiddags nog even door het dorp gewandeld er waren NAZOMERFEESTEN straten waren versiert en er was markt, Zaterdag zou er bedden races zijn, erg leuk allemaal. KLIK OP DE FOTO'S VOOR GROTER!

Zondag wilden wij wel naar Lin Francisco en Lorena, Maar Linda belde en zei kom maar Zaterdag, dus wij richting Hoofddorp, Ik moest ook nog een nieuwe Föhn hebben (mijne was doorgebrand) en zijn gaan winkelen in het prachtige winkelcentrum, Linda had bedacht om samen te gaan BBQ en, het zou wel een de laatste van het jaar kunnen zijn. Het was tot dat het begon te regen heerlijk weer om buiten te zitten. Lorena was gelukkig ook weer beter, die had bijna de hele week flinke koorts gehad. Linda haar kat (witte) was na terugkomst van vakantie ook overleden, nu is er nog maar één over van de drie.

Zaterdag morgen waren wij ook nog even bij Wil aan gegaan (Beth Shalom) a.s Vrijdag krijgt zij eindelijk haar nieuwe knie, al die weken heeft zij in een "brace" gezeten mocht er niet op staan omdat haar oude knie er uitgehaald was en er een bacterie in zat, dus moest zij antibiotica hebben eerst infuus later pillen, dus eindelijk Vrijdag.

Iedereen een fijne Zondag,

Image and video hosting by TinyPic

woensdag 7 september 2011

Terug van Vakantie

Ik ben zo achter met mijn blog, dat ik het niet meer weet,
Maar Linda, Francisco en Lorena zijn weer terug van hun vakantie in Spanje, natuurlijk liep de vlucht terug weer niet goed met de buggy van Lorena

Citaat uit berichtje van Linda:

En dan na weer veel ellende om met een invalide kind te reizen wat al moeilijk genoeg is, schijnt het blijkbaar heel erg moeilijk te zijn voor Schiphol om bij aankomst een eigen rolstoelbuggy bij de uitgang van het vliegveld terug te geven, dus zoek het maar uit en til je kind maar tot aan de bagageband....nou daar beginnen we niet meer aan en ik ben zelf met Lorena op schoot in een rolstoel gaan zitten en ze moesten ons duwen (haha dat is een klus !! ) uiteindelijk mochten we in zo'n autootje met de rest van de invaliden mensen die ook nog stonden te wachten om naar de koffers gebracht te worden. Mijn hemel wát een gedoe... Nou dan kom je bij de bagageband en komt dus Lorena haar rolstoelbuggy op een "speciale" jaja lees het goed...een SPECIAAAAAALE band aan voor SPECIAAAAAAAAAALE dingen, en dan krijg je dus jouw SPECIAAAAAAAAAAAAAAAAAAALE rolstoelbuggy die SPECIAAAAL op DIE band wordt gelegd omdat hij zo SPECIAAAAAAAAAAL is terug en krijg je hem niet meer uitgeklapt omdat ze er zo SPECIAAAAAAAAAAAAAL mee om gaan, er zijn gewoon 2 stukken van het stalen frame helemaal verbogen !! écht ongelovelijk, gelukkig konden we Lorena er nog in vervoeren en kon ze vanochtend weer gewoon naar de dagopvang met het busje, want ze wordt in die SPECIAAAAAAAAAAAAAAALE (haha worden jullie er al gék van) rolstoelbuggy vervoerd in de bus zodat we haar niet steeds in en uit hoeven te tillen.

Met Mirjam gaat het gelukkig redelijk, de wond is nog niet helemaal dicht, maar na het het telefoontje met de internist oncoloog dat Mirjam toch geen chemo hoeft, en daarna een gesprek zijn wij allemaal een stuk opgeluchter, wel moet zij nog hormoon pillen slikken een paar jaar, ook is Mirjam druk met fysio therapie bezig.

Net gelezen over Web-Log maar het is nog steeds een ramp!!


Image and video hosting by TinyPic