♥ Translate in your own language

woensdag 18 januari 2012

Operatie Truus

Vanmorgen was ik naar het OLVG voor het Pre onderzoek, formulieren ingevuld gesprek met de verpleegkundige, daarna een gesprek met de anesthesioloog (narcotiseur) ik krijg volledige narcose, ik vroeg wanneer de kijkoperatie is van mijn schouder, maar dat mocht zij niet zeggen, ik moest morgen maar bellen naar de planning van de dagopname. Thuis gekomen stond de telefoon te knipperen, dus kijk ik, tevens luister ik de voicemail af en daar bleek een bericht van afgelopen Maandag op te staan van het OLVG of ik even terug wil bellen om een een operatie dag te plannen!
Ik bellen, die juffrouw zei ik heb een plaatsje op 26 Januari, "Ik wist niet wat ik hoorde" zo snel al. De operatie is trouwens in het >> OLVG Prinsengracht Ziekenhuis.<<
Ik heb gauw Wil gebeld want die had ons uitgenodigd 26 Januari om samen te eten op>> School De Berkhoff.<< Jammer maar graag een andere keer Wil!
Ik ben er wel blij om want dan hoop ik dat ik weer een beetje opgeknapt ben als wij 15 Mei naar Kos gaan.
Vanmiddag zijn wij even naar Ans in Haarlem geweest, Cobi hadden wij ook meegenomen, lekker wat gekletst en later kwam Sander ook nog even met zijn hondje, leuk beestje, ik had helaas geen fototoestel mee.

Ik hoorde van Linda dat zij gisteren en vandaag de baby voelde bewegen. "Fantastisch"
a.s Zondag is het 16 weken, bij 20 weken maken zij weer een echo en dan hopen wij het geslacht te weten!!
Aan de linkerkant is een lijstje ANDERE BLOGGERS en bij >> Klein Vigootje << schrijft Linda op haar logjes.

1 opmerking:

Wiesje zei

heel veel succes met de operatie Truus.
Een kleintje erbij in de familie ... leuk!!! als het aan mij lag kwamen er hier ook nog een paar bij maar ja mijn leeftijd gaat ook mee spelen nu jammer genoeg :-(

Fijne dag!
Groetjes Wiesje