♥ Translate in your own language

woensdag 26 september 2012

Lorena AMC

Afgelopen Zondag avond waren wij met Linda  & Francisco naar Aalsmeer, wij hadden een tijdje geleden een bon gekregen om samen te eten in > 't Farregat  < het is tafel barbecueën het was heerlijk erg lekker gegeten, Rafael was mee,  Lorena was logeren in het Duinhuis.
Linda had de bon bij Vakantieveilingen vandaan, echt een aanrader!!
Gisteren was ik eerst 's Morgens vroeg met Cobi naar het OLVG zij moest voor controle weer naar de oncoloog, alles was goed. Nu moet zij in November toch weer een Scan laten maken, de oncoloog wil dat 2 x per jaar doen, gewoon uit voorzorg.
's Middags met Linda en de kids naar het AMC. Wij hoorden de uitslag van de Neuroloog over de EEG die Lorena na haar epileptische aanval is gemaakt, het was inderdaad ook met het verhaal van Linda erbij duidelijk een epileptische aanval.
Nu kreeg Lorena al medicijnen voor rustig slapen (maar werkt niet echt) en daar zit een stofje in ook al voor epilepsie, maar de arts heeft haar nu voorgeschreven langzaam wat meer te geven, over twee weken moet er dan bloed geprikt worden, dan kan ze ons weer wat meer vertellen, Ook heeft Linda over het slapen van Lorena gesproken, het is momenteel echt een ramp, erg veel paniek aanvallen vooral 's Nachts. Linda heeft al eens gevraagd om een een slaapmiddeltje of zo, maar dat is al een paar keer afgewezen, nu besprak Linda het weer met de Neuroloog, die begreep het gelukkig dat het heel erg is af en toe, zij wist wel een middel (ik weet niet meer wat) maar zij gaat nu een e-mail sturen en overleggen met de Kinderarts van het AMC waar Lorena ook bij is. Dus maar even afwachten of er wat meer rust komt in het gezin. Rafael gaat hartstikke goed groeit eet huilt slaapt en lacht, is tot nu toe een makkelijk kind!

Groeten Truus

1 opmerking:

Wiesje zei

agosch arm kind, ik hoop dat ze snel iets kunnen doen voor dr want voor een volwassen persoon is het al een ingrijpend iets laat staan voor een kind.
Succes en sterkte Truus.
Liefs Wiesje