♥ Translate in your own language

zaterdag 29 september 2012

Reina 80 Jaar
 Vandaag waren wij in Utrecht, wij hadden een uitnodiging gekregen dat Reina 80 Jaar zou worden. Reina kennen wij nog van toen wij ongeveer 35 jaar geleden op de Camping stonden in Culemborg "Camping de Welborn" wij hebben daar ongeveer 18 jaar gestaan, de kids hebben daar een fantastische tijd gehad. Er waren veel mensen zelfs een mannenkoor die haar toe zong, Reina wist er niets van dat er een feestje zou worden gegeven, dus was zij zeer verrast iedereen te zien, Reina zit in een rolstoel zij heeft inmiddels 2 keer een herseninfarct  gehad, maar gaat nu wel weer redelijk goed.

Vandaag hebben wij weer een paar ontmoet o.a Reina en haar kinderen, schoondochters en kleinkinderen.  Miep was er, Marian en Bertus, en wij dus, het was weer een gezellig clubje allemaal een paar jaartjes ouder en grijzer....
Ik had de camera bij mij en heb deze foto laten maken van ons hoekje.
Ik heb nog gezocht naar oude foto's van de Camping tot nu heb ik deze gevonden, een paar van de vele bbqen die wij in ons hoekje ook met Cobie en Piet, en vooral niet vergeten Miep en Adriaan, die inmiddels zijn overleden.
Hier een paar van ongeveer 1988-1990Klik op de foto's voor groter, daarna nog eens voor super groot!!

Geen opmerkingen: