♥ Translate in your own language

woensdag 13 februari 2013

Yab Yum


Gisteren waren wij met Lorena bij de kinder neuroloog in het AMC, Lorena moest weer voor controle. Lorena heeft nu 2 keer een epilepsie aanval gehad, en slaapt enorm slecht, bijna elke nacht is zij wel wakker, zij krijgt wel een slaapmiddel maar is waarschijnlijk niet sterk genoeg, dus na een gesprek met de neuroloog heeft hij de medicatie verhoogd. Over een half jaar weer terug komen.
Vanmiddag naar Wil geweest, zij was in januari jarig geweest maar wij hadden het te druk met oppassen en Linda was net geopereerd, Wil had ook niet veel tijd dus vanmiddag eindelijk een bakkie bij haar gedronken, en weer even bij gekletst.Morgen gaan wij met Lorena naar het momenteel in alle media bekende (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) De Cruquius hoeve, vanwege een sterfgeval van een jongen van 13 jaar. Het is de bedoeling dat Lorena daar kan komen Logeren af en toe een paar keer per maand.....

Artikel uit de telegraaf:
 Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt de dood van de 13-jarige Sven in 2011 in een logeerhuis van epilepsie-instelling SEIN. De ouders van de jongen deden na zijn dood aangifte. Dat heeft het OM woensdag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving van het programma De Vijfde Dag van de EO.

Jullie willen het niet geloven maar ik kreeg van Cor een verrassing....Kaartjes met ze tweeën voor de voorstelling in Carré Yab Yum !! Wij gaan dus Donderdag avond 14 februari, ach 1x in de 50 jaar!! Haha.
Ik vind het erg leuk ik hou wel van Musicals alleen zie ik het niet zo vaak.... 

2 opmerkingen:

Linda zei

nou ja 1x in de 50 jaar........hahaha nog een jaartje wachten hoor ;)

En hoe was het ? nou ja ik hoor het vanmiddag wel. XXX

ღTruus zei

Lin ik heb helemaal gelijk, verkering..paar jaar, verloofd...paar jaar, bijna 60 jaar......tot straks XX