♥ Translate in your own language

zaterdag 5 juli 2008

Update zieke familie en vrienden!


Afgelopen week hebben we onze zieke familie en vrienden bezocht, zoals je kan zien ligt Gé in de Vu met allerlei toeters en bellen, inmiddels is het Vrijdag en zijn er al een paar slangen weg, en gaat het een stuk beter met haar, vandaag mocht zij al thee en beschuit hebben, maar ze durfde niet zo goed omdat ze misschien misselijk zou worden en dan doen de hechtingen zeer.

Bij Nettie zijn we Woensdag geweest, Dinsdags was zij naar het ziekenhuis geweest en zijn er foto’s gemaakt en zou zij loopgips krijgen, maar dat ging even anders, het bleek dat vorige keer de schroef haar huid stuk had gemaakt en hebben de verpleging er een pleister overheen geplakt, (heeft natuurlijk lekker gebroeid onder het gips) En nu blijkt dat het flink is ontstoken en nu moet zij 2 x per dag de wond schoon spoelen, a.s Dinsdag moet zij weer terug naar OLVG.En dan is Wil eindelijk terug uit Turkije, ze is met een verpleger en de Ambulance naar het vliegtuig gebracht en bij Schiphol ook weer een Ambulance naar het verpleegtehuis, Maandag gaan ze verder kijken wat er gaat gebeuren met haar gips voet.

Truus

1 opmerking:

Nettie zei

dinsdag, 9 juli 2008 om 14:27
Hoi Truus even gekeken op je web leuk doe je het hoor geweldig.Wat een dikke (.....)heb ik gekregen maar dat krijg je wel van alleen liggen en eten. Wil ligt er ook gezellig bij met arm en been. Het is toch allemaal wat. Ik hoop dat de pijn nu wat mee valt voor haar. Ik lig sinds gister weer heerlijk naar mijn eigen plafond te staren.Niets is beter toch als thuis pijn heb je toch. Up date komt nog. Allemaal de hartelijke groeten en voor onze zieken en kneusjes ook mijn welgemeende groet en beterschap. Nettie