♥ Translate in your own language

zaterdag 29 oktober 2011

Verjaardags foto's Truus

Ik wil iedereen bedanken voor de gezellige dag en avond, prachtige bloemen, planten, kaarten, het was net een winkeltje, dank jullie wel!!
Ik kreeg ook een schitterend bouquet van Maarten en Nettie, alleen Nettie zat nog in de Auto maar kon de 3 trappen niet op (volgende keer maar weer op de tuin). 'S avonds kwamen Bep en Tom ook nog, wij hadden dat niet verwacht omdat Tom ook zoveel problemen met zijn benen heeft, ja die rot 3 trappen is ook voor velen, vooral ook voor Linda een verschrikking, Lorena moet ook naar boven getild worden en zij weegt 17 kilo, zij houdt zichzelf altijd slap dus weegt zij nog meer, (met verjaardagen is er altijd wel een paar stevige armen om haar te tillen). Ik heb wel weer van haar knuffeltjes genoten hoor! Van de foto's heb ik een slideshow van gemaakt, hoop dat jullie het leuk vinden.


Cobi had ook nog een verhaal verteld over haar thuiszorg werkster, die komt al een tijdje bij haar, maar vorige week zei ze dat zij misschien niet meer zou komen wand er waren veel ontslagen of zij moest ergens anders heen. Gisteren belde Cobi en vertelde dat zij net gebeld was door de Politie Amstelland die wilde weten of er iets bij haar was gestolen sieraden of zo, het blijkt dat die dame van thuiszorg bij heel veel klanten goud, geld enz had gestolen, Cobi was wel een ring kwijt die lag altijd in de la van de keuken, maar heeft dat niet over nagedacht dat het gestolen zou zijn, de politie zei wel dat er misschien nog meer boven water zou komen. Later belde Thuiszorg dat Cobi maandag een nieuwe zou krijgen, je schrikt er wel van dat je toch niet iedereen kan vertrouwen die over de vloer komen!! (Wees gewaarschuwd)

Een fijne Zaterdag

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen: